Gotowanie to moja pasja i sposób na życie. Karmię innych tak jak sama chciałabym być karmiona: jedzenie ma być przyjemnością i mieć dobroczynny wpływ na nasz organizm. Wciąż się uczę i poszukuję, by inspirować innych, dzielić się wiedzą i praktyką, którą zdobyłam na przestrzeni 16 lat pracy.
Wszystko co gotuję zakręcam w eco słoiki, które możecie odkręcić i zjeść w przeciągu 14 dni od daty produkcji.
W mojej kuchni przyświeca mi cel: karmić zdrowo, odżywczo, w sposób zbilansowany i odpowiedni do pory roku. Stawiam w karmieniu innych na jakość proponowanych potraw. W moich słoikach zamykam, oprócz własnego serca :), różne smaki, kolory, konsystencje i struktury. Moja kuchnia opiera się głównie na roślinach, bulwach, korzeniach, natkach, strączkach, orzechach, pestkach, nasionach i kaszach, dobrych olejach. Karmiąc, pragnę Was otwierać na dobre nawyki żywieniowe, zapraszając tym samym do wspólnej podróży po smak i zdrowie. Jedzenie to nasze paliwo – nie zatankujesz, nie pojedziesz dalej.